26-27 Haziran 2019 tarihlerinde, Sakarya’da T.C. Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü ve Derneğimiz işbirliği ile “Filtrasyon ve Ozonlama Sistemleri” ve “İyi Üretim Uygulamaları Kılavuzu”nun değerlendirilmesi konusunda düzenlenen “Ambalajlı Su Sektörü Çalışma Grubu Toplantısı” üyelerimizin katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Suyun Mikrobiyolojik Özellikleri ve Buna Etki Eden Faktörler konusunda Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü’nden Prof. Dr. A. Kadir Halkman, Doğal Kaynak ve Doğal Mineralli Sularda Filtrasyon ve Demir, Mangan, Kükürt ve Arsenik’in Ayrıştırılması konusunda sunumlar gerçekleştirilmiştir ve değerlendirmede bulunulmuştur.